Sportiefste scholen van Nederland 2018 bekend!

12 April 2018

De jaarlijkse verkiezing van sportiefste school was weer een spannende race. De verkiezing werd voor het eerst georganiseerd door de KVLO (de Koninklijke Vereniging voor Lichamelijke Opvoeding) en NOC*NSF, in samenwerking met de Hogeschool Arnhem Nijmegen (Academie voor Lichamelijke Opvoeding), Special Heroes, Uniek Sporten en de gemeente Nijmegen. 

De Aventurijn uit Almere mag zich als eerste de “Sportiefste VSO-school van Nederland” noemen. Drie VSO-scholen waren uit alle inzendingen vanuit het hele land genomineerd voor de finale van de verkiezing in Nijmegen.

Op dezelfde dag werd de verkiezing ‘Sportiefste VO-school van Nederland georganiseerd. Het Christelijke Lyceum Veenendaal mag zich de “Sportiefste VO-school van Nederland” noemen. Vier middelbare scholen waren uit alle inzendingen vanuit het hele land genomineerd voor de finale van de verkiezing in Nijmegen.

De prijscheques werden beschikbaar gesteld door o.a. Janssen-Fritsen.

Namens Janssen-Fritsen feliciteren wij Christelijk Lyceum Veenendaal en Aventurijn uit Almere met het behalen van de titel ‘Sportiefste VO- en VSO-school van Nederland 2018’. We wensen jullie veel sportplezier!Terug